Presentació i valors

L’Obradora som una cooperativa de petites productores i elaboradores de la Catalunya Central.

Ens hem agrupat per poder gestionar un obrador de forma compartida que ens permeti posar en valor el producte local i ecològic. 

L’obrador compartit és un espai equipat i amb registre sanitari que ens permet transformar el producte hortícola en conserves i altres elaborats per oferir productes innovadors, de proximitat i màxima qualitat, a la vegada que evitem el malbaratament alimentari. També disposa d’una cuina equipada per fer càterings i plats preparats.

Projecte inèdit a Catalunya

L’Obradora és un projecte cooperatiu inèdit a Catalunya que vol promoure l’economia local, de caràcter social i solidari, a través de la cooperació i el treball compartit.

El treball compartit ens fa més forts

La cooperativa té com a objectiu treballar en un obrador de forma compartida per obrir-lo a altres pagesos, productors i elaboradors per tal que puguin fer ús de l’espai i cooperar entre ells. 

D’aquesta manera els usuaris de l’obrador podran transformar el seu propi producte, o bé utilitzar l’opció del servei de maquila, ja que disposem de professionals que presten aquest servei.

El valor del producte local

La cooperació entre productores i elaboradores ens permet oferir productes innovadors i de qualitat que facin valdre la producció agrícola de la Catalunya Central

Projecte ‘Fem-ho + fàcil’: anem un pas més enllà

La cooperativa L’Obradora forma part del projecte “Fem-ho + fàcil” una iniciativa on participen diferents entitats i empreses productores, logístiques, distribuïdores, elaboradores i consumidores. El treball conjunt es va iniciar post confinament i pretén tancar cercles per tal que la producció local pugui tenir tot el procés complet en la mateixa zona geogràfica, tot fomentant un consum responsable.