Qui som?

L’Obradora està impulsada per diferents empreses productores i elaboradores de la Catalunya Central.

Ecopallareta

Ecopallareta és una explotació de pollastres penedesencs i d’ous on la cria està en llibertat i ecològica. La granja està situada al barri del Poal, a la zona agrícola de Manresa.

ecopallareta.cat

Escola Agrària de Manresa

L’Escola Agrària de Manresa, ubicada a la Finca de Can Poc Oli, és una de les catorze escoles públiques del DARP. Estan especialitzades en agricultura ecològica i energies renovables.

agora.xtec.cat/ecamanresa/escola-agraria-de-manresa/

Frescoop

Frescoop és una cooperativa integral, d’iniciativa social i sense afany de lucre que gestiona projectes alimentaris amb alt valor territorial i social a la Catalunya Central.

frescoop.coop

La Tomakera

La Tomakera és una explotació d’agricultura ecològica certificada de Cabrianes, a Sallent

instagram.com/latomakera

L’Era

L’espai de recursos agroecològics (l’Era) és una associació que, des de l’any 1999 sota l’impuls de l’equip de mestres i persones de l’entorn de l’Escola Agrària de Manresa,  té com a principals objectius el foment de la producció agrària ecològica i l’agroecologia.

associaciolera.org

L’Hort del Navarro

Hort del Navarro és una explotació familiar d’agricultura ecològica situada al costat del riu Cardener.

hortdelnavarro.cat

Horta Can Calafell

L’Horta Can Calafell, situada a Viladordis, té per objectiu tornar als orígens: produir i cultivar productes locals i de temporada, que vagin de la terra al plat.

hortacancalafell.cat

Horta les Arnaules

Els pagesos de Les Arnaules treballen des del ferm compromís amb el territori, la tradició i el producte de proximitat en una horta de Viladordis.

oidà.cat/les-arnaules

Mas Rossinyol

L’horta del Mas Rossinyol cultivava mongetes des de fa anys. Ara, han ampliat la producció per vendre cistelles ecològiques amb productes de temporada.

instagram.com/masrossinyol

Niu Verd

Niu verd és una empresa familiar que cria pollastres ecològics de pagès. La granja està envoltada de boscos d’alzina i se situa a Sant Feliu Sasserra.

niuverd.cat

Peixos Agustí

Des de fa anys, l’Agustí ven peix i altres productes elaborats a partir del peix al mercat de Puigmercadal de Manresa.

puigmercadal.cat/…/peixeteria-agusti

Pere Duran

El Pere té una petita explotació familiar d’agricultura situada a Llofriu, a la comarca del Baix Empordà.

Sambucus

Sambucus és una cooperativa de treball i empresa d’inserció sense ànim de lucre d’Osona. Gestionen cuines per a col·lectivitats, càterings, programes formatius i molt més.

sambucus.cat

Supercoop Manresa

el Supermercat Cooperatiu de Manresa busca, a través de la compra quotidiana, transformar l’entorn creant vincles econòmics més justos i respectuosos amb el medi ambient.

La cooperativa es regeix per valors com ara la participació dels seus integrants, la sobirania alimentària, els productes de proximitat i ecològics, la sostenibilitat i el territori, alimentació accessible i en base a l’economia social i solidària.

supercoopmanresa.cat