Qui som?

L’Obradora està impulsada per diferents empreses productores i elaboradores de la Catalunya Central.

Can Torres

El Xavier fa anys que es dedica a l’horta. Als setze anys agafa les regnes de l’explotació familiar, a la partida Mas d’en Pla de Manresa. Hi cultiva unes 3 ha de terreny, on fa créixer tota mena d’hortalisses

Ecopallareta

Ecopallareta és una explotació de pollastres penedesencs i d’ous on la cria està en llibertat i ecològica. La granja està situada al barri del Poal, a la zona agrícola de Manresa.

ecopallareta.cat

Frescoop

Frescoop és una cooperativa integral, d’iniciativa social i sense afany de lucre que gestiona projectes alimentaris amb alt valor territorial i social a la Catalunya Central.

frescoop.coop

L’Hort del Navarro

Hort del Navarro és una explotació familiar d’agriculutura ecològica situada al costat del riu Cardener.

hortdelnavarro.cat

Horta Can Calafell

L’Horta Can Calafell, situada a Viladordis, té per objectiu tornar als orígens: produir i cultivar productes locals i de temporada, que vagin de la terra al plat.

hortacancalafell.cat

Horta les Arnaules

Els pagesos de Les Arnaules treballen des del ferm compromís amb el territori, la tradició i el producte de proximitat en una horta de Viladordis.

oidà.cat/les-arnaules

Mas Rossinyol

L’horta del Mas Rossinyol cultivava mongetes des de fa anys. Ara, han ampliat la producció per vendre cistelles ecològiques amb productes de temporada.

instagram.com/masrossinyol

Niu Verd

Niu verd és una empresa familiar que cria pollastres ecològics de pagès. La granja està envoltada de boscos d’alzina i se situa a Sant Feliu Sasserra.

niuverd.cat

Peixos Agustí

Des de fa anys, l’Agustí ven peix i altres productes elaborats a partir del peix al mercat de Puigmercadal de Manresa.

puigmercadal.cat/…/peixeteria-agusti

Sambucus

Sambucus és una cooperativa de treball i empresa d’inserció sense ànim de lucre d’Osona. Gestionen cuines per a col·lectivitats, càterings, programes formatius i molt més.

sambucus.cat